Sofia Servar – Tillbakablickar i tidsmaskinen

Facebook
Twitter
LinkedIn

I veckans blogg tänkte jag ta en liten tillbakablick med lite minnen från mina Båstadveckor. Here we go:

Vi har den gången min tränare sa till mig att jag måste titta på bollen:

Sen har vi det tillfället efter matchen då en tjej kommer fram och frågar om jag visste vart glasskiosken låg. Självklart skrev jag ner vägen dit:

Ett litet mindre roligt minne var när jag mitt under match fick reda på att Johanna Larsson ätit upp alla kanelbullar i spelarloungen:

Men olyckan blev kortvarig, det meddelades kort därefter att Anna och Annika  fixat nya:

Jag minns den gången då matchen gick så lätt att jag började spela med vänstern:

Kommer också ihåg när Serena Williams kom fram och ville ha bild med mig på spelarpartyt. Okej, sa jag….en bild snabbt då:

Vem minns inte när det byggdes en skidbacke? Jag och Magnus ” Gusten” Gustavsson blev uttagna att vara med och åka.  Gusten innan:- Sofia, vi går bort och kollar hur backen ser ut. Ser den för farlig ut så skiter vi i detta.

Gusten efteråt: Roligaste jag gjort i hela mitt liv.
Två som också blev uttagna var Ingemar Stenmarck och Anja Pärsson:

Man fick alltså tom låna en riktig landslagsdräkt att åka i. Jag trodde inte man skulle se någon större skillnad på mig och dom riktiga åkarna, tills jag hörde kommentator: Här kommer Sofia ned för backen…hennes stil påminner lite om när man sitter på toa….

Avslutar med ett minne från förra året. Fick äran att gå på Tennisgalan och hade både Jocke Nyström och Micke Pernfors till bords. Dom stormtrivdes i mitt sällskap:

Som tur var så hade jag ju mamma och pappa med mig också:

Foto: Johan Lilja

Önskar alla en trevlig helg!