BÅSTAD 4-17 juli 2022

WTA 4-9 JULI | ATP 10-17 JULI

FUNKTIONÄR

Varmt välkommen att söka som funktionär till Nordea Open 2022

Här ser du alla funktionärspositioner du kan söka. Läs alla beskrivningar och se vilken som passar bäst in på dig både när det gäller ålder och funktion. Den funktion du blir tilldelad blir självklart din huvuduppgift under veckan men du ska vara beredd på att ställa upp för dina kollegor under tävlingstiden och hjälpa till på andra positioner om det behövs. Detta gör att du får lära dig mer och får ett bredare perspektiv av evenemanget.

Sammanhållningen blir bättre och du har större chans att träffa ännu fler vänner. Observera att du måste vara tillgänglig alla dagar under den eller de veckor du anmäler dig till.

Ersättning: Förutom en oförglömlig vecka/veckor med nya kompisar och ett stort kontaktnät så får du kläder från Sir of Sweden, måltider som frukost, lunch, fika samt lättare middag vid sena kvällar. Vi erbjuder aktiviteter nästan varje dag som Volleyboll, Stand up Paddle, femkamp, lyxfrukost, avslutningsfest etc,. När du är ledig är du såklart fri att kolla på så mycket tennis du vill. Du får två biljetter måndag och tisdag i herrveckan att ge till familj eller vänner. Efter genomförd vecka/veckor får du ett diplom samt arbetsintyg att ta med till kommande arbetsplatser och som en bra erfarenhet till ditt eventuella CV.

Ansökningssidan är öppen till 30 april och därefter kommer du få ett besked inom en vecka om du har fått en plats och isåfall till vilken funktion. 

Vi ser fram emot en härlig sommar med som vanligt ett härligt och sprudlande volontärsgäng!

Varmt välkomna att söka!

Så här går du tillväga.

1. Alla funktionärer (även ni som gjorde detta förra året) måste skapa ett NYTT konto i systemet. När kontot är klart anmäl er till de veckorna ni vill vara med. 

KLART!

Ackreditering

Din uppgift är att se till så alla spelare, funktionärer, gäster, journalister och partners som är berättigade en ackreditering kan hämta ut den på ett smidigt sätt. Rent praktiskt för vi in deras uppgifter i ett system, fotar dem och skriver ut en badge. Personen bär med sig badgen under turneringen för att få tillträde till arenan och andra ställen som de är berättigade till. I och med denna tjänst är du för många första kontakten med turneringen och du bör vara representativ, stresstålig, noggrann och ha datorvana. Det är en rolig tjänst där du träffar mycket folk i tennisbranschen, allt från spelare till VIP-inbjudna gäster. Eftersom ackrediteringen ligger bredvid Courtesy Desk kommer ni under veckan samarbeta mycket med dem och hjälpas åt med arbetsuppgifterna.
Ålder minst 18 år.

Kommentar från en som jobbat i ackrediteringen
Läs mer
Att vara den första personen som turneringens gäster möter är en rolig och ansvarsfylld utmaning. Oavsett om det är den förstaseedade spelaren eller VD:n för det sponsrande företaget som står på andra sidan disken är målet att se till att personen i fråga inte bara får rätt ackreditering, utan dessutom får ett bra första intryck av turneringen. Att jobba i ackrediteringen under förra sommaren innebar tre fartfyllda veckor av ansvarstagande, innovativ problemlösning och framförallt många roliga möten med alla turneringsgäster.