BÅSTAD 8-21 JULI 2024

Sofia Servar – Solsken, Simona & (S)toppade bollar

Facebook
Twitter
LinkedIn

Veckan har bjudit på härligt tennisväder. Jag tyckte träffen kändes riktigt bra häromdagen, men vet inte om vaktmästare Holm tyckte samma om våra toppade bollar:

Visste ni att……

-Simona Halep pryder frimärke i Rumänien och att hon även donerat pengar så att man kan köpa in rätt utrustning till sjukhusen?

Källa: https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/romfilatelia-introduce-in-circulatie-un-timbru-postal-dedicat-simonei-halep–225845.html

-Benard Tomic berättade för en tidning att han trodde att han hade Corona-virus men att han sen berättade för hans tourkollega Andrea Petkovic att han bara hittat på?
Länk: https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Tennis_Interviews/85690/bernard-tomic-reportedly-admitted-to-andrea-petkovic-he-lied-about-coronavirus-/

-Roger Federers föräldrar var väldigt oroliga när han skulle spela tennismatcher som ung. Dock inte för om han skulle vinna eller inte utan för att han helt enkelt brukade uppföra sig dåligt. Detta varade fram till 19-års åldern.

På tal om idrottsföräldrar. Min pappa vet precis hur han ska muntra om sin omgivning. Till mig igår:
– Kom nu kulan så går vi……..det är ju faktiskt lite kul att se en idrottstjej sådär rund…
-Mmh okej….tack pappa! Känslan man fick:

Pappa som för övrigt tror att mitt bollsinne kommer från honom får nog backa lite. Har nämligen hittat bildbevis på något som inte tyder på det ( förutom när man sett hans spelstil). Det sägs ju nämligen att musik och bollsinne hör ihop. Mamma jobbade ju som musiklärare i många år så jag och brorsan provade:

Vilket team. Dock kan det varit så att jag spelade och brorsan satt och funderade på om man kunde äta pianot. Hans tenniskarriär blev kort men intensiv. Dock har hans talang skådats på andra håll💙.

Gällande idrott så pratas det ju lite om man är beredd på att spela utan publik. Vad mycket tråkigare det skulle vara. Fansen är ju jätteviktiga

Ha en solig och härlig helg!

/Sofia ”Kulan” Arvidsson