Sofia Servar – Seger, Slalom & Städning

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jag inkasserade en tung vinst igår i tennis mot Johanna Larsson. Jag utmanade henne på grus i Båstad:


Dock blev det vinst på WO till mig eftersom jag aldrig meddelade henne om att vi skulle spela. Man är ju smart, möta henne på riktigt på grus är ju alldeles för jobbigt….

Grus var kanske aldrig mitt favoritunderlag. Kommer ihåg alla tunga, kalla dagar när man precis innan säsongen körde igång tvingades ut på gruset. Tränaren stod och tjatade om att man skulle använda gruset och glida till bollen. Jag jobbade inte riktigt så men halkade till någon gång ibland och ropade stolt till tränare att han skulle komma och kolla på ”halkmärket”.
– Kolla jag gled..

Nordea Opens sociala mediaansvarige Christian snappade upp något kul i veckan. Även tennisspelare börjar ju bli lite trötta på sina karantänliv. Det var nog därför som Stefano Tsitsipas ville vara lite omtänksam mot Nick Kyrgios och gav ut hans nummer på sin Instagram och uppmanade folk att ringa:


Dock visade Kyrgios dålig uppskattning som ni ser på hans kommentar.

På tal om att vara rastlös i Coronatider så har tysken Kevin Krawietz skaffat nytt jobb sålänge. Kevin som vann Franska Öppna i dubbel förra året tröttnade på att sitta hemma och inte göra något så han sökte jobb på supermarketen Lidl och fick det.

Screenshot: https://flipboard.com/article/grand-slam-champion-kevin-krawietz-stacking-shelves-at-his-local-lidl/


I tider som dessa så gäller det att hålla sig sysselsatt. På grund av min arbetsskada så har mina husfrukvaliteter blivit lidande. På WTA-touren var allt så serverat och på morgonen kunde man lämna ett halvstökigt hotellrum för att sedan komma hem till ett väldigt städat hotellrum. Nu är det livet slut och jag har jobbat hårt för förbättring av dessa sidor. Kolla vad som hände häromdagen? 


Lite som när slalomåkarna kommer i mål och håller upp skidan för att visa sin sponsor. Oklart dock om min golvtorkning kommer fånga någon sponsor…appropå Slalom, fina slalomminnen från Båstad 2017 👇…kommer ni ihåg vilka som vann?

Nordea Open är fortfarande på schemat så vi både hoppas och längtar. Sålänge kan man ju alltid gå in och kika på lite bilder från förra året: 

Ta hand om varandra!
/Sofia