BÅSTAD 8-21 JULI 2024

Sofia Servar – Lost in Translation

Facebook
Twitter
LinkedIn

Våra telefonmöten varje vecka med WTA fortsätter. Dom går till ungefär så att 15-20 Tournament Directors från världen över ringer in på samma tid och får en uppdatering över läget av WTA. Den som pratar mest är WTA:s CEO eller VD Steve Simon. Jag har aldrig träffat Steve men när man lyssnar på honom så inger han förtroende. Ett av mötena drog ut lite på tiden och jag kom på mig själv med att sitta och räkna hur många gånger Steve sa ordet ”Obviously”. 

Då kanske ni tänker såhär: -Vad oansvarigt att sitta och göra så när chefen på WTA pratar om viktiga saker. Men ingen fara på taket, jag är ju kvinna och vi kan ju göra flera saker samtidigt 😉

******
På tal om ordspråket ”Ingen fara på taket”. Jag körde den en gång när jag var i USA och översatte direkt till engelska. ”No danger on the roof”. Personerna kollade lite konstigt på mig och fattade inte riktigt. Används tydligen inte over there.

******
Fick fina påskpresenter av ”svärmor” Ebba:

Inte utan att jag tyckte deras kroppsform påminner lite om min egen just nu.

******
Innan jag gav mig ut i världen för att samla WTA-poäng gick jag runt på gatan hemma under påsken och försökte samla lösgodis:

Det var för övrigt med min kompis Mia på bilden som jag började spela tennis med. Mia var också duktig men slog av senan på en av våra träningar och konstaterade: – Jaha, nu måste jag sluta spela.

******
Såhär i Coronatider är det viktigt att ta hand om sina vänner och se till att dom håller vikten. Därför var vi och lämnade några nybakade bullar hos Jörgen Persson igår.

*****
Många tennisspelare lägger upp videos på sociala medier där som spelar tennis hemma hos sig, både inne och ute. Vissa av dom visar upp grym precision. Frågan är dock om inte den som parkerade bakom min bil häromdagen vinner veckans  precisionspris:

Nästa vecka skulle vi genomföra Kick Off för Nordea Open i Båstad men med rådande läge kommer den bli digital. Vi ser framemot att ”träffa” våra partners i alla fall.

Fortsatt Trevlig helg!