BÅSTAD 8-21 JULI 2024

Äntligen är vi igång!

Äntligen är vi igång!

Under söndagen var det stor invigning för Nordea Open på Centrecourten i Båstad, och vi vill tacka alla som var på plats och satte färg på arrangemanget.

Ett par timmar tidigare ägde lottningen till WTA-tävlingen rum och i startfältet finner vi fyra svenskor, som alla lottades mot tufft motstånd. För Caijsa Hennemann väntar förstaseedade fransyskan Diane Parry. Nellie Taraba Wallberg möter andraseedade Jaqueline Cristiane från Rumänien och för Mirjam Björklund väntar lettiskan Darja Seminstaja.

Dessa tre går in i turneringen under tisdagen, men redan idag är det sverigeettan Kajsa Rinaldo Perssons tur. Hon spelar den andra matchen på Centrecourten och möter slovenskan Tamara Zidansek. Dagens första matcher startar tidigast kl. 11:00 och även på Bana 1 spelas det fyra matcher under dagen.

Tack vare våra fantastiska sponsorer har vi fri entré hela damveckan, men glöm inte att vi har väskförbud på hela evenemangsområdet. Mer om detta och mycket mer hittar du på vår hemsida och sociala medier som kontinuerligt uppdateras med resultat, nyheter och information.

Full fart från start med andra ord, och vi hälsar er varmt välkomna till två veckor med Nordea Open.