BÅSTAD 8-21 JULI 2024

Foto: Johan Lilja

PRESSRELEASE

JOOL FÖRLÄNGER MED NORDEA OPEN

PRESSRELEASE

JOOL FÖRLÄNGER MED NORDEA OPEN

Foto: Johan Lilja

Jool Group förlänger sitt partnersamarbete med Nordea Open i Båstad över 2024. Det skapar utrymme för World Childhood Foundation att fortsätta verka på den klassiska mötesplatsen.

Med rötterna i Lessebo mellan Växjö och Kalmar så kännetecknas Jool Group av småländska entreprenörsvärderingar och långsiktiga innehav. 2023 inledde bolaget samarbetet med Nordea Open i Båstad. Nu är det klart att det Göteborgsbaserade ägarbolaget fortsätter som huvudpartner till Nordens största tennisevenemang även kommande år.

Båstadtennisen är inte bara en fantastisk tennisupplevelse för våra gäster och medarbetare på vackra Bjärehalvön. Det är också en spännande mötesplats med många partners och profiler där alla våra bolag och World Childhood Foundation kan dela kunskap, bygga värdefulla nätverk och hämta inspiration, säger Tom Olander, VD Jool Group.

World Childhood Foundation arbetar för att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn. Sedan 2022 är Jool Group en viktig partner till stiftelsen som grundades av H.M. Drottningen. Jool Groups fortsatta samarbete med Nordea Open innebär också att World Childhood Foundation ges möjlighet att belysa sina frågor under tennisveckorna 8 till 21juli 2024.

För World Childhood Foundation så betyder det mycket att Jool Group gör det möjligt för oss att med full kraft fortsätta arbetet med att dela kunskap om barns utsatthet i syfte att förebygga våld och övergrepp, säger Paula Guillet de Monthoux, Generalsekreterare World Childhood Foundation.

Alla i organisationen är glada över att Jool Group fortsätter vara en del av Nordea Open tillsammans med World Childhood Foundation. Childhood gör ett otroligt viktigt arbete och är väldigt uppskattade av både publik och partners, säger Christer Hult, Managing Director Nordea Open.

Länk till Pressreleasen – https://www.mynewsdesk.com/se/jool/pressreleases/jool-group-fortsatter-som-huvudpartner-till-nordea-open-3290016