BÅSTAD 8-21 JULI 2024

BILJETTSLÄPP GROUNDPASS

BILJETTSLÄPP GROUNDPASS

Det är härliga tider för alla oss tennisälskare. Franska Öppna, den största grus-turneringen, är igång för fullt nere i Paris och i Båstad intensifieras nu förberedelserna inför sommarens två veckor med Nordea Open.

Det råder tennisfeber inför årets herrvecka och sittplatserna är nu så gott som slutsålda torsdag-söndag. Några få biljetter har nu också släppts på sidan på grund av återköp.

Nu har vi också släppt områdesbiljetterna som ger dig entré till arenaområdet men inte till egen sittplats. Du har full access till Bana 1 där det är fri placering och måndag-fredag har du också tillgång till Centrecourten i mån av plats.

Med områdesbiljetten kan du också besöka vårt splitter nya Foodcourt-område där Centrecourtens matcher kommer att visas på storbildsskärm.

Under herrveckan kommer vi att sälja ett begränsat antal områdesbiljetter på plats i Båstad, som släpps samma dag som de gäller.

Måndag-onsdag finns det fortfarande sittplatsbiljetter kvar och vi passar på att slå ett extra slag för årets Sunset Tennis. Vi lovar en minnesvärd kväll med både underhållning, mat och tennis av högsta standard.

Varmt välkomna till Båstad i sommar!