BÅSTAD 8-21 JULI 2024

Svensktät Tisdag

Svensktät Tisdag

Välkommen till veckans mest intensiva dag, fullmatad med tennis över hela arenaområdet.
På Centrecourten kan vi locka med hela tre svenskmatcher. Nellie Taraba Wallberg inleder
mot andraseedade Jaqueline Cristian, sedan är det Caijsa Hennemanns tur mot förstaseedade
Diane Parry och därefter möter Mirjam Björklund lettiskan Darja Semenistaja.
”Är det någon gång man ska slå en seedad spelare så är det i första omgången”
– Sofia Arvidsson

I den fjärde och avslutande matchen på centercourten ställs spanjorskan Nuria Parrizas Diaz, som vann Nordea Open 2021, mot argentinskan Julia Riera. Även på bana 1, 2 och 3 är det tennis hela dagen så det finns all anledning att cirkulera runt området och ta del av alla spännande matcher, ta en svängom i Gallerian och spana gärna in vårt uppdaterade Food Court område med sittplatser och storbildsskärm.

Missa inte svenskdubbeln på Bana 1. Den matchen startar Ej före 15:00 där Linea Bajraliu & Nellie Taraba Wallberg ställs mot tyskan Tamara Korpatsch som spelar i par med Prarthana Thombare från Indien.

Utanför spelschemat men mitt på bästa sändningstid så har vi Nordea Open Studio som på tisdagen startar 10:30. Vi sänder på hemsidan och Facebook men kom gärna och se det hela live, precis vid entrén till Hotel Skansen. Tisdagens intervjuer går i Hållbartens tecken med titeln ”Transforming building technology smart and sustainably”. Mer om vår Studio och program hittar du såklart på hemsidan.

Vi hoppas så klart på svenska framgångar och hälsar er alla hjärtligt välkomna till denna händelserika, ljuvliga tisdag.

Spana in intervjuerna med svenskorna nedan.