BÅSTAD 8-21 JULI 2024

Sofia Servar – Bullar…Bula…Böcker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Den första April meddelade den anrika turneringen Wimbledon att dom ställer in årets tävling. 


I vanliga fall så hade det ju varit ett dåligt aprilskämt men inte just nu. Något som jag däremot trodde var ett skämt var när jag ett år skulle spela en kvalmatch i dubbel i Wimbledon. Kvalet spelas på en annan anläggning och matchen ska precis börja. Då kliver en supervisor in på banan och ber mig byta om till tröjan hon har i handen. Det var tydligen lite för mycket blått på min rygg. Gjorde mitt bästa för att övertala:

– Där sitter två gubbar och en hund och ska kolla på matchen plus att jag spelade i denna tröjan igår…

-Tyvärr, du måste byta…

Eftersom Wimbledon nu är inställt har WTA ställt in alla tävlingar fram till 13 Juli. Detta innebär ju att damveckan stryks från schemat. Dock jobbas det på en flytt så att damveckan spelas veckan 20-25 Juli, veckan efter herrarnas ATP i Båstad. Vi får hoppas Christer Hult lyckas charma WTA.

Eftersom man numera begränsar sina sociala aktiviteter så måste man göra annat. Bla blev det bakning häromdagen:


Kan vara bra att ha ett ess i backfickan om inte WTA ger med sig om nytt datum. Då får vi helt enkelt muta med en stor leverans bullar.

På tal om bullar i ugnen så gör min bättre hälft sitt bästa för att hålla mig på gott humör. – Ditt ansikte ser ut som det brukar men din kropp har blivit lite ”puff”. ( Okej tack )

Hoppas alla får en trevlig helg. Min helg är bok(ad)