PRESSRELEASE

NORDEA NY TITELSPONSOR

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nordea satsar på svensk tennis och genom en långsiktig strategi och ett inspirerande partnerskap, tillsammans med Arena Båstad, säkras utvecklingen av damtävlingen samt en av herrtourens äldsta och mest populära tävlingar. 

– Vår ambition har varit att skapa ett tvåveckorsevenemang med tennis på högsta nivå för både damer och herrar. Vi är mycket glada för att nu ha Nordea med som partner i denna fortsatta utveckling. Nordea har lång erfarenhet och är mycket duktiga på att aktivera sig gentemot både publik och kunder, säger Christer Hult, Tournament Director.

– Vi är mycket glada över att gå in som ny titelsponsor till Swedish Open 2020. Turneringen är en viktig mötesplats för att träffa såväl befintliga som nya kunder då många företagsledare och entreprenörer befinner sig i Båstad under dessa veckor, säger Martin Persson, filialchef Nordea Sverige.

Turneringarna fungerar som plattform för svenska spelare, för både dam-och herrsidan, som får möjlighet att mäta sig med internationellt motstånd på hemmaplan.

– Vi är särskilt stolta över att vara med och lyfta satsningen på damtennisen. Det ligger i linje med
vårt arbete inom mångfald och inkludering. På plats i Båstad kommer vi arrangera seminarier på det ämnet och även teman som entreprenörskap och fastigheter, säger Ninni Franceschi.