Sofia Servar – Virus & Inviter

Rebecca Peterson gjorde en stark comeback efter viruset i Australien och gick fram till kvartsfinal i Monterrey förra veckan. En av mina bästa kompisar från touren, Arantxa Rus blev denna gången för svår för Rebecca. Arantxa älskar Båstad och sa att hon planerar att komma tillbaka i år. Då får vi hoppas hon uppträder snällare mot svenska spelare, annars kan jag ju alltid påminna henne om den gången hon kommenterade mina grönmålade naglar:-Nice nails Sofia! Green…..just like the Swedish flag…..(!?)

*****
Andra roliga nyheter från veckan är att Susanne Celik tog sig till final i Monastirs 15 000 dollars tävling och att Davis Cup laget slog Chile på hemmaplan, grymt!

*****
Den nyheten som är mindre rolig är att en av spelarnas favoritturneringar, Indian Wells har blivit inställt pga Corona Viruset. Denna vackra arena förblir alltså tom i år:

Indian Wells

*****
Johanna Larsson slutade med tennisen förra veckan men återfanns på en padeltävling i helgen. Så skönt att ha en kompis som spelar tennis fast det är padel. Jag som spelat padel i några år borde kanske veta bättre men det vet jag inte..

*****
På tal om padel. Vilken härlig sommar det kommer bli i Båstad. Första två veckor Nordea Open sen kommer en padelfest, Amerika vs Europa sista helgen i Juli. Det är ju många som numera spelar både tennis och padel. En av dom är ju Tävlingsdirektören för herrarnas Nordea Open, Christer Hult. Han har sagt att vi kan spela någon gång. -Mmm svarade jag. Vill nog se hans standard först, jag spelar liksom inte med vem som helst 😉 

Blivande Padelpar?

Sofia Arvidsson

Tournament Director WTA // Lite av en Padelspecialist // Oerhört snabbt löpsteg
Back to top button