ELEDA GROUP NY HUVUDSPONSOR TILL NORDEA OPEN I BÅSTAD

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nordea Open stärker sin partnerfamilj med Eleda Group som går in som en viktig huvudsponsor till tennisveckorna i Båstad 2021.

-”Vi är väldigt glada att få samarbeta med Eleda Group som är en expansiv aktör med fokus på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Eleda är en engagerad partner som brinner för idrott och för ett hållbart samhälle vilket är helt i linje med Nordea Opens strävan att bli ett mer hållbart evenemang. Tillsammans med Nordea och övriga partners så har vi en mycket stark partnerfamilj där vi säkerställer utvecklingen av evenemanget och mötesplatsen Båstad”
Christer Hult – Tournament Director

”Vi ser framemot att vara en del i Nordea Open 2021. Eleda Group har ett stort engagemang i svensk idrott och värderar idrottens betydelse för unga flickor och pojkar högt. Under Nordea Open i Båstad kommer vi få se idolerna, de bästa damerna och herrarna, inspirera nästa generation på tennisbanan samtidigt som vi kan skapa och utveckla relationer med näringslivets representanter. I vårt sociala hållbarhetsarbete använder vi de globala målen för hållbar utveckling som guide med fokus på Mål nr 3 – Hälsa och välbefinnande, Mål nr 5 – Jämställdhet och Mål nr 17 – Partnerskap och genomförande. Dessa värderingar delar vi med arrangör och övriga partners vilket skapar trygghet i vår investering. Tillsammans ser vi framemot två härliga veckor i Båstad”
Emilie Condrup Masior – Head of ESG and Communication

Eleda Group är en expansiv koncern med fokus på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Koncernen verkar via regionala bolag i flera regioner i Sverige, förnärvarande Akeab, Mark & Energibyggarna, Salboheds Bygg & Anläggningstjänst, JVAB, One Nordic och Craftor som alla har en liknande affärsmodell och operationellt fokus. Företagskulturen präglas av en stark entreprenörsanda och bolagen arbetar självständigt i kompletterande geografier med målet att vara en ledande aktör i sin respektive regionala marknad. Eleda Group, som har sitt huvudkontor i Stockholm, har omkring 2200 medarbetare och en omsättning om drygt 8 miljarder kronor under 2020.

Eleda Group ägs av Altor och en bred grupp nyckelpersoner i koncernen.